Ett enklare sätt att sälja

Du packar din påse med det du vill få sålt - vi hämtar vid dörren och försöker sälja allt vi värderar till mer än 50 kr

Jakten på den ultimata säljupplevelsen

alt

Det är det enda vi bryr oss om - att skapa den ultimata säljupplevelsen. Vi vill därför passa på att berätta om några av våra senaste förbättringar:

Du ser allt du skickar in

Du får nu en förteckning på alla saker du skickar in. Du loggar som vanligt in på ditt Sellpy-konto för att se vad som är uppe till försäljning men nu får du en lista på det som skänks/återvinns. Du kan även se anledningen till varför vi valt att inte sälja det.

Du kan välja vad vi säljer

Vår vision är att sälja allt som är helt, rent, fungerande och äkta. Men att (fotografera, beskriva, packa, lagerhålla och skicka) lägga upp saker till försäljning kostar, så därför har vi just nu 50kr som en nedre gräns för vad en sak måste vara värd för att vi ska sälja den.

Fram tills nu har vi bestämt vad vi tror är värt 50kr och ej. Men vi gör det här tillsammans och chansen är stor att du vet något som vi inte vet.

Därför får du nu möjligheten att välja om vi ska sälja något som vi valt bort. Det måste fortfarande uppfylla grundkraven (helt, rent, fungerande och äkta) men i övrigt bestämmer du om vi ska försöka sälja det istället för att skänka det.

Enda regeln är att vi behöver veta senast 24h efter beskedet att vi gått igenom din påse annars skänker vi det (också bra!).

Julförsäljningen!

Julförsäljningen är nu i full gång så har du saker du vill bli av med eller bara behöver göra plats för alla julklappar - beställ en påse här.

Har du redan en Sellpypåse hemma? Fyll den och beställ upphämtning. Om du skyndar dig kan vi kanske tom hämta den innan jul!

Kom gärna med synpunkter, förbättringsförslag och feedback.

God jul och gott nytt år!

Michael Arnör

VD och Medgrundare