Ett enklare sätt att sälja

Du packar din påse med det du vill få sålt - vi hämtar vid dörren och försöker sälja allt vi värderar till mer än 50 kr

Prylproffs på heltid & deltid till ungt gäng!

alt

Som Prylproffs/Sellper här hos oss är du kärnan i vår verksamhet och spelar en stor roll i framgången vi skapar tillsammans. Kanske är detta ditt första riktiga härliga heltidsjobb, du kanske vill dryga ut studentkassan eller få inblick i hur det är att jobba i ett sammansvetsat gäng mot höga mål.

Pryluppläggare/Sellper hos Sellpy - kärnan av organisationen

Du sorterar går igenom kundernas kläder och prylar då vi hämtat upp deras påsar. Då vi gjort en bedömning av vad som kan säljas och inte tar du proffsiga bilder och och publicerar med en säljande text för försäljning.Du lägger upp annonser, paketerar varan rätt och placerar den rätt på vårt lager. Vissa prylar, märken, mojänger och plagg har du säkert aldrig sett förut men med lite nyfiken research blir du snabbt expert.

Här på Sellpy är vi ca 100 personer som arbetar hel- och deltid på vårt kontor och lager i Frihamnen. De flesta är mellan 16-30 år och med det kommer mycket god stämning, lekfullhet, högt tempo och rundpingis. Du jobbar du alltid tillsammans med många andra personer i ett team och du lär dig av mer erfarna kollegor, likväl som du är en stor bidragande faktor till stämning och mål. Du kommer att få en grundlig introduktion och tydliga mål för ditt arbete de första dagarna och genom att löpande kunna följa dina försäljningssiffror och statistik vet du vad som är dina styrkor och vad du behöver coachas i. Tempot är högt och vi söker medarbetare som älskar att tävla och lära sig snabbt.

Är Sellpy rätt för dig?

i har några tankar kring vilka typer av personer som kommer att trivas som allra bäst hos oss. När du jobbar hos oss kan du räkna med att rutiner, processer och arbetssätt snabbt kan komma att förändras från en vecka till en annan. Vi tycker själva att det är otroligt kul för det tyder på att vi växer och att våra kunder gillar oss.

Förutom att få en kick av förbättringar vill vi även att du delar med dig av erfarenheter och pepp till resten av gruppen. Om du undrar något kan du vara säker på att samma fråga säkert dykt upp hos någon annan. Detta passar dig som gillar att sätta upp individuella mål och jobba effektivt. Har du idrottat eller på andra sätt gillar att tävla har du kommit rätt! Vi har mycket att göra och ibland måste det gå riktigt fort, men det går fort när vi har roligt. Under lunchen kan vi unna oss en match i pingis eller en AW tillsammans på vår altan.

Vill du bli en del Sellpy?

Vad roligt! Vi skulle gärna vilja veta mer om dig och varför Sellpy känns helt rätt. Ansök med CV och personligt brev via vår karriärsida!

Länk till jobbet på vår karriärsida

Vi hörs!